Søker formann – hulldekke

HjemStillingerSøker formann – hulldekke

Artikkel sist oppdatert: 11. april 2022

Vil du være pådriver for vår produksjon av hulldekker?

Formann – hulldekke

Helgeland Betong opplever nå stor etterspørsel på hulldekker. Vi ser derfor etter en erfaren leder som vil ta ansvar for at produksjonen går effektivt og arbeidet utføres forskriftsmessig.

Ser du løsninger der andre ser problemer? Vi trenger deg med pågangsmot, som kommuniserer tydelig og forstår viktigheten av å etterleve fastsatte prosedyrer. Her hos oss har vi et trivelig og godt faglig miljø, og vet at med stødig lederskap får dette utslag i form av høy produksjon og god kvalitet.

Som del av dine ansvarsområder vil også være oppfølging av de til en hver tid gjeldende avtaler, lover og regler. Du bør dermed være en som både evner og ønsker å opprettholde kontroll i alle ledd av produksjonen. Dette er en stilling som innebærer tett samarbeid med øvrig ledelse, så gode samarbeidsevner er et krav. Å sørge for god kommunikasjon, samarbeid og trivsel innad i produksjonens team vil også være en naturlig del av stillingen.

Koordinering av produksjon hos Helgeland Betong i Mo i Rana.

Arbeidsoppgaver

 • Lede produksjonen av hulldekker.
 • Forbedringsarbeid.
 • Ansvar for at arbeidet utføres etter avtalte spesifikasjoner.
 • Påse riktig praksis i forhold til avtaler, lover og regler i produksjonen.
 • Delansvar for oppfølging av prosjektfremdrift.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen bygg og anlegg eller andre relevante fagbrev.
 • Erfaring med produksjonsledelse. Helst innen betong, men også industri generelt.
 • Erfaring fra anleggsprosjekt, fortrinnsvis betongproduksjon.
 • Forståelse for tekniske tegninger, og gjerne kjennskap til jernbinding.
 • Gjerne erfaring med digitale verktøy for oversyn over, og gjennomføring av, produksjon.
 • Norsk eller engelsk flytende
 • Førerkort B – Personbil
 • Førerkort T4 – Motvektstruck
 • Førerkort G4 – Traverskran

Personlige egenskaper

Vi trenger folk som er pålitelige og respektfulle, og er interessert i betongyrket. Til denne stillingen må du være ansvarsbevisst, tydelig og bestemt, og se verdien av godt arbeidsmiljø.

Hva vi tilbyr

Hos oss i Helgeland Betong har vi ansatte med solid kompetanse, en god spredning i alder, og et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi legger stor vekt på utvikling av våre ansatte både gjennom kursing og skolegang, men også personlig gjennom tillitsbasert ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, godt arbeidsmiljø og en hektisk og utfordrende stilling. I tillegg får du treningsmuligheter på treningssenter. Høres dette ut som den rette jobben for deg?

For å søke eller stille spørsmål kontakt daglig leder Stian Bohlin
tlf.: 95905404
sb@helgelandbetong.no

SØKNADSFRIST: 2.5.2022

Om Helgeland Betong

Helgeland Betong er regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Vi produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler, leilighetsbygg og ulike samferdselsprosjekter.

Vår styrke er dyktige fagfolk og produksjonskapasitet. Betongelementer er vår spesialitet; siden vi startet med elementproduksjon i 1973 har vi befestet vår posisjon som en av Nord-Norges største betongelementfabrikker.

Som en aktør i betongindustrien, bidrar vi til utvikling mot et felles mål om et mer bærekraftig samfunn. Det betyr at vi vil skape robuste bygg og anlegg, som også er bærekraftig i et livsløpsperspektiv. Fordi vi er kontinuerlig oppdatert på miljøkrav og digitale verktøy, kan vi levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningene til alle prosjekter.

Velkommen til Norges grønne industrihovedstad

I Rana er mulighetene mange for deg som vil leve i kort avstand til det meste. Her smelter det urbane sammen med mulighetene for det enkle, nære og trygge livet. Dramatisk natur danner rammen rundt en kommune som gir deg og familien din gode betingelser for utvikling. Trykk på knappen for å lese om det å jobbe, bo og leve i Rana kommune.