Stilling ledig

HjemStilling ledig

Produksjonssjef hos Helgeland Betong

Ønsker du å være med å skape robuste og bærekraftige bygg?

Helgeland Betong er regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Vi produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler, leilighetsbygg og ulike samferdselsprosjekter.

Vår produksjonssjef flytter hjem til Trøndelag. Vi trenger derfor noen som kan fortsette den gode jobben han har gjort, og videreutvikle produksjonsavdelingen i henhold til våre verdier og vår strategi.

Arbeidsoppgaver:

Du skal lede produksjonsavdelingen for prefabrikkerte betongelement, som hulldekker, kompakte og isolerte vegger, søyler og bjelker. I tillegg til daglig planlegging av produksjon og ajourhold av rapporter og interne systemer, vil du ha ansvar for økonomi og internfakturering. Du skal følge opp dine medarbeidere, tilrettelegge ved behov og ellers håndtere det som måtte dukke opp av små og store uforutsette hendelser.

Kvalifikasjoner:

Vi trenger at du har høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring, gjerne innen industriell produksjon. Det er dessuten en fordel om du er vant med personalledelse, og fra tidligere jobber vet du at dine gode og solide holdninger påvirker menneskene rundt deg til å yte sitt aller beste. Du digger digitalisering og kommer til å være en pådriver for å fortsette jobben med å fornye og modernisere bedriftens arbeidsmåte. 

Personlige egenskaper:

For å passe inn hos oss må du være positiv, systematisk, samvittighetsfull og ryddig.
Du lar ikke Mæhmed pakke baggen din, men tar gode og stødige vurderinger – alltid med fokus på kvalitet og HMS.

Hos oss kommer du inn i en frisk organisasjon etter en større omstilling.
Selskapet sitter igjen med høyt motiverte og kompetente medarbeidere,
og har gjennom omstillingsprosessen tatt store steg både digitalt og miljømessig.

Vi har stor ordreinngang så forutsetningen er på plass for at du skal kunne skape en lønnsom og god produksjonsavdeling.
Vi skal heie på deg og støtte deg når det trengs!
Vi legger stor vekt på utvikling av våre ansatte både gjennom kursing og skolegang, men også personlig gjennom tillitsbasert ansvar.
Du får selvsagt ei konkurransedyktig lønn, og gode pensjons og forsikringsordninger. I tillegg får du treningsmuligheter på treningssenter, telefon og PC.

Adecco bistår kun i rekrutteringsprosessen, du vil bli fast ansatt hos Helgeland Betong.

For spørsmål vedrørende stillingen kontakt daglig leder Stian Bohlin, tlf.: 959 05 404

SØKNADSFRIST: 15.03.20