Om oss

HjemOm oss

Helgeland betong

Helgeland Betong AS produserer betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg. Besetningen består av dyktige fagpersoner med bred erfaring innen produksjon, salg og prosjektledelse.

Vi leverer betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg hovedsakelig på Helgeland og i Salten. Siden vi startet med elementproduksjon i 1973, har vi også befestet vår posisjon som en av Nord-Norges største betongelementfabrikker.

Fra vår fabrikk i Mo i Rana, med markedsområde i landets tre nordligste fylker, fremstår vi i dag som en solid leverandør og samarbeidspartner.

En helstøpt historie

Fra en liten betongvarefabrikk i Sjåneset til et av Nord-Norges største betongelementprodusenter, regionens største ferdigbetongleverandør og Norges største produsent av betongflytebrygger.

Historien til Helgeland Betong AS går helt tilbake til 1952, da kremmeren Johan Smith-Nilsen etablerte Helgeland Betongvarefabrikk. Betongstasjonen på Ytteren, hvor Helgeland Betong ligger i dag, ble bygd i 1965. Siden den gang har vi vært en solid hjørnesteinsbedrift med base i Mo i Rana.

I over 60 år har Helgeland Betong bidratt til vekst i regionen. Kundene våre holder for det meste til på Helgeland og i Salten, men du finner også betongen vår i både Tromsø og Spania.